Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Bayrampaşa’da ikinci dönem bayrak sevgisiyle başladı

2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, Türkiye genelinde “Bayrak Sevgisi” temasıyla başladı. Bu kapsamda Bayrampaşa Kocatepe İlkokulu’nda gerçekleştirilen açılışa Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın’ın yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ve Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur da katıldı.
 Tarih: 04-02-2026 18:30:19   Güncelleme: 04-02-2026 18:32:19
Yarıyıl tatilinin ardından okullarına kavuşan öğrenciler, Türk bayraklarıyla süslenen okul bahçesinde yeni döneme coşku içinde başladı. İlk hafta boyunca tüm okullarda bayrağın tarihi, milli ve manevi değerine yönelik eğitim ve farkındalık çalışmaları yürütülecek.

Açılış kapsamında Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle birlikte sınıfları ve okul bahçesini gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin sevincine ortak olan Akın, yeni eğitim öğretim döneminin öğretmenler ve öğrenciler için hayırlı olmasını temenni etti.

Öte yandan açılış dersine katılan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, bayrak sevgisinin birlik ve beraberliği pekiştiren önemli bir değer olduğunu vurguladı. Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur ise milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirmenin önemine dikkat çekti.

Tören, öğrencilerin Türk bayrakları eşliğinde oluşturduğu renkli ve anlamlı görüntülerle sona erdi.

 
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI