Burçin Baykal '' Şimdi nerede bıraktıysak, kaldığımız yerden devam ''

Burçin Baykal sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı.
 Tarih: 11-09-2023 19:53:46   Güncelleme: 11-09-2023 19:55:46
Burçin Baykal '' Şimdi nerede bıraktıysak, kaldığımız yerden devam ''

Burçin Baykal '' Cezaevine girerken yüreğim burkulmuştu. Demek ki yeterince savaşamadık, yeterince mücadele edemedik diye düşündüm kendimce. Taşıdığımız meşaleyi memleketin karanlık dehizlerinde kaybettik diye üzüldüm. Fakat şimdi özgürlüğe adanmış bir buket çiçek gibi hep birlikteyiz. Bu süreçte yanımda olan, desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler. Şimdi nerede bıraktıysak, kaldığımız yerden devam…” ifadelerine yer verdi.

Şimdi nerede bıraktıysak, kaldığımız yerden devam

Burçin Baykal 1985 yılında göçmen kökenli bir ailenin çocuğu olarak İstanbul’da dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise eğitimini İstanbul da tamamlayan Baykal, İşletme Fakültesi mezunudur.
2005 yılında Hatay’da vatani görevini tamamlayan Baykal, aile mesleği olan İnşaat ve Danışmanlık sektöründe iş hayatına adım atmıştır.
2013 yılı Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar ilçesi yerel seçim çalışmalarında Dr. Handan TOPRAK BENLİ’nin adaylık sürecinde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı yapan Baykal, stratejik çalışmalar yürüterek 2014 yerel seçimlerinin kazanılmasında önemli rol oynamıştır.
2014 yılında Avcılar ilçesi Belediye Başkanlığı seçimlerinin kazanılmasının ardından, Avcılar Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak göreve başlayan Baykal kısa sürede belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmış ve 4,5 yıl etkili bir yerel yönetim hizmeti sergileyerek başarılı bir çalışma dönemi geçirmiştir. Avcılar Belediyesinde ki görev süresi boyunca, amatör sporcular, amatör spor kulüpleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının desteklenmesine özen göstermiş, yöneticiliği ve insan ilişkileri ile de her kesime örnek olmuştur.
Her fırsatta ailesi ve dostlarıyla zaman geçiren Baykal, evli ve bir kız çocuk babasıdır. Motor sporlarına ve futbola olan ilgisi ile de tanınan Baykal, doğaya ve canlıların yaşantısına verilen değerin, tüm zamanı ve hayatı iyileştireceği görüşü ve pozitif enerjisiyle aranan genç bir siyasetçidir.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI