Diş Hekimi Yusuf Sert, CHP'den meclis üyesi aday adayı oldu

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için aday adaylarının isimleri de şekilleniyor.
 Tarih: 28-11-2023 19:19:45
Diş Hekimi Yusuf Sert, CHP'den meclis üyesi aday adayı oldu

Eyüpsultan ilçesinin tanınmış simalarından Diş Hekimi Yusuf Sert ,Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı başvurusunu CHP İlçe Başkanlığı'nda yaptı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Diş Hekimi Yusuf Sert Eyüpsultan belediye meclis üyesi aday adayı,dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti.

CHP'den Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulunan Diş Hekimi Yusuf Sert, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:" Sevgili dostlar, değerli Cumhuriyet Halk Partililer , kıymetli hemşehrilerim. Bugün Eyüpsultan Belediyesi Meclis üyeliği için aday adayı başvurumu yaptım. Daha güzel bir Eyüpsultan için çıktığım bu yolda hep birlikte başaracağımıza inancım tamdır. Destekleri için herkese şimdiden teşekkür ederim."ifadelerine yer verdi.

Diş Hekimi Yusuf Sert kimdir?
1970 İstanbul doğumluyum.1980 senesinden itibaren Eyüp ilçemizde yaşamaktayım
İlk,Orta ve Liseyi burada bitirdikten sonra yerleştiğim İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliğini fakültesinden 1992 yılında mezun oldum.
Askerlik görevimden sonra 1995 yılından bugüne kadarEyüp merkezde kendi muayenehanemde Ağız ve Diş Sağlığı hizmeti vermeye devam etmekteyim.Toplumsal sorunlara hassasiyetimden dolayı pek çok Sivil Toplum Kuruluşunda sosyal sorumluluk projelerinde çalışmalar yaptım.Kırk yılı aşkın süresir yaşadığım Eyüpsultan ilçemizin sorunlara hakimim ve belediye başkanı adayımızla bu sorunların çözümleri için hazırda hayata geçmeyi bekleyen çözüm önerilerim vardır.
Evli ve iki çocuk babasıyım.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI