EDREMİT BELEDİYESİ’NDE İŞÇİYE REKOR ZAM

EDREMİT BELEDİYESİ’NDE İŞÇİYE REKOR ZAM
 Tarih: 02-02-2024 14:52:34
EDREMİT BELEDİYESİ’NDE İŞÇİYE REKOR ZAM

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan belediye işçileriyle Edremit Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Müjdeli haberi işçiye kendisi veren Başkan Arslan, emekçilerin maaşlarına rekor zam yaptı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan meclis salonunda bir araya geldiği kadrolu işçilerle toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Başkan Arslan müjdeli haberi kendisi verdi. En düşük şirket personeli maaşının 35 bin lira, en düşük kadrolu işçi yevmiyesini ise 2.500 liraya çıkardığını belirten Başkan Arslan, 5 yıldır beraber çalıştıkları personeline emeklerinden dolayı da teşekkür etti.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “İyisiyle kötüsüyle 5 seneyi tamamlıyoruz. Çalışma dönemimiz içerisinde çok büyük işler yaptık. Büyük projelere imza attık. Bunun yanı sıra pandemi dönemi ve ekonomik kriz ile büyük zorlukların üstesinden de gelmeyi bildik. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayarak gece gündüz demeden alın teri döken işçilerin hak ettiği emeğin karşılığını her zaman verdik, vermeye de devam ediyoruz.”

İşçiler insanca yaşayacak

“Bu ekonomik darboğazda işçi kardeşlerimizin, sabahın ilk ışıklarında süpürgesiyle sokakları temizleyen, gece geç saatlere kadar yağmurda selde en zor şartlarda çalışan evine ekmek götüren dostlarımızın emeği hiçbir şey ile ölçülemez. Bu bilinçten hareketle en çok hak eden olan işçinin hakkını vererek insanca yaşamasını sağlayacağız.” dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Edremit Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI