ERDOĞAN, SALDIRIYA UĞRAYAN HAKEM MELER İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ: “BÖYLE BİR ŞEYİ İZLEMEK BİZLERİ CİDDİ MANADA ÜZDÜ. RİZELİ OLARAK DA BUNDAN AYRICA ÜZÜLDÜM”

ERDOĞAN, SALDIRIYA UĞRAYAN HAKEM MELER İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ: “BÖYLE BİR ŞEYİ İZLEMEK BİZLERİ CİDDİ MANADA ÜZDÜ. RİZELİ OLARAK DA BUNDAN AYRICA ÜZÜLDÜM”
 Tarih: 12-12-2023 13:39:52
ERDOĞAN, SALDIRIYA UĞRAYAN HAKEM MELER İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ: “BÖYLE BİR ŞEYİ İZLEMEK BİZLERİ CİDDİ MANADA ÜZDÜ. RİZELİ OLARAK DA BUNDAN AYRICA ÜZÜLDÜM”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i Ankara'da tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yerlikaya'nın telefonundan Meler ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Halil Bey gerçekten çok çok üzgünüz. Allah şifalar versin. Böyle bir şeyi görmek, izlemek bizleri ciddi manada üzdü. Hele hele tabii ki Rizeli olarak da bundan ayrıca üzüldüm. Çünkü yani Rize maçında böyle bir şeyin olması bizi ciddi manada rahatsız etti. Arkadaşlarıma da gerek Adalet Bakanıma da gerek İçişleri Bakanıma gerekse diğer ilgili arkadaşlarımıza da gerekli olan neyse bunu süratle yapmamızın gereğini söyledim” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam Trendyol Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında Ankaragücü Başkanı Fatih Koca'nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü Acıbadem Ankara Hastanesi'nde ziyaret etti. Yerlikaya, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hakem Meler ile telefon görüşmesinden bir video paylaştı. Yerlikaya videoyu, “Dün akşam MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda menfur bir saldırıya uğrayan hakemimiz Halil Umut Meler’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hakemimizle telefonda görüşüp, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hakemimize, kıymetli ailesine ve Türk hakem camiasına bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” notuyla paylaştı.

ERDOĞAN: HALİL BEY GERÇEKTEN ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜZ

Meler ile konuşan Erdoğan ise şunları söyledi:

“Halil Bey gerçekten çok çok üzgünüz. Allah şifalar versin. Böyle bir şeyi görmek, izlemek bizleri ciddi manada üzdü. Hele hele tabii ki Rizeli olarak da bundan ayrıca üzüldüm. Çünkü yani Rize maçında böyle bir şeyin olması bizi ciddi manada rahatsız etti. Arkadaşlarıma da gerek Adalet Bakanıma da gerek İçişleri Bakanıma gerekse diğer ilgili arkadaşlarımıza da gerekli olan neyse bunu süratle yapmamızın gereğini söyledim. Allah şifalar versin. Şu anda doktorlarımız ne diyorlar?”
Meler, “Şu anda bir çatlak var göz altımda. Diğer herhangi bir şeyim yok. Hastanede çok iyi bakıyorlar sağ olsunlar. Her türlü kolaylığı ve rahatlığı sağladılar” diye yanıtladı. Erdoğan da, “Çok büyük geçmiş olsun. Arkadaşlarım da yanımda onların da özellikle geçmiş olsun dilekleri var” dedi.

Ardından Başhekim, Erdoğan'a Meler'in durumuna ilişkin bilgi verdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI