Karadeniz, mesajında birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak tüm vatandaşların Berat Gecesi’ni tebrik etti.
Başkan Vekili Eray Karadeniz, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Rahmet ve af kapılarının aralandığı mübarek Berat Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüce Allah birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin, dualarımızı kabul buyursun.”
Karadeniz, Berat Gecesi’nin toplumsal dayanışma, hoşgörü ve manevi arınma açısından önemli bir fırsat olduğunu belirterek, bu mübarek gecenin kırgınlıkların sona ermesine ve gönüllerin birleşmesine vesile olması temennisinde bulundu.
Gaziosmanpaşa’da birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmek için çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Karadeniz, vatandaşların huzuru ve refahı için gece gündüz çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
Başkan Vekili Eray Karadeniz, mesajının sonunda tüm İslam âleminin ve Gaziosmanpaşalı vatandaşların Berat Gecesi’ni tebrik ederek, bu mübarek gecenin sağlık, huzur ve bereket getirmesini diledi.