İmamoğlu: Mustafa Oktay Aksu’nun seçileceğine yürekten inanıyorum, Şükrü Genç, doğru yapmamıştır

İmamoğlu’ndan bağımsız aday olan Şükrü Genç’e: Böyle yapacağını tahmin edemezdim, doğru yapmadı
 Tarih: 17-03-2024 23:54:44   Güncelleme: 17-03-2024 23:59:44
İmamoğlu: Mustafa Oktay Aksu’nun seçileceğine yürekten inanıyorum, Şükrü Genç, doğru yapmamıştır

İstanbul Büyükşehir Belediye Ekrem İmamoğlu, mevcut Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in aday gösterilmemesi üzerine seçimlere bağımsız aday olarak girmesiyle ilgili “Onun böyle bir hareket yapacağını tahmin edemezdim. Doğru yapmamıştır” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, GAİN’de yayımlanan Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon isimli programa konuk oldu.

İmamoğlu, programda CHP’nin mevcut Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i yeniden aday göstermesi karşısında bağımsız aday olarak seçimlere girmesiyle ilgili soruya dikkat çekici bir yanıt verdi.

İmamoğlu, Genç’in bağımsız aday olarak seçimlere girmesiyle ilgili yöneltilen soruya, şu yanıtı verdi: “Sarıyer meselesi basit. Çok üzgünüm. Sarıyer Belediye Başkanımız üç dönem belediye başkanlığı yaptı. Onun da atandığı dönemde üzülenler, kırılanlar, hayıflananlar oldu. İkinci kez atandığında üzülenler, hayıflananlar, kızanlar oldu. Kendine hak görenler oldu. Üçüncü kez defa atandığında kızanlar, hayıflananlar oldu. Şükrü Genç, yönettiği Sarıyer’le sınırlarında böyle bir program yapılıyor. Onun böyle bir hareket yapacağını tahmin edemezdim. Doğru yapmamıştır. Ama Sarıyer’de yeni bir adayımız vardır. Eğitimli, deneyimli, Sarıyer’de yaşayan bir kardeşimizdir. Onun da seçileceğine yürekten inanıyorum.”

Ne olmuştu?

Üç dönemdir Sarıyer Belediye Başkanlığı yapan Şükrü Genç, bu seçimlerde partisi tarafından aday gösterilmemişti. Genç’in yerine Mustafa Oktay Aksu, Sarıyer Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Genç ise bu durum karşısında seçimlere bağımsız girme kararı almıştı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI