Acı haberin ardından başsağlığı mesajı yayımlayan Yeni Parti Sultangazi Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Mimar İsmail Ekmekci, şehit Ziyar Koparan’ın ailesinin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve aziz milletimizin acısını paylaştığını ifade etti.
İsmail Ekmekci, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Iğdır’ın Aralık ilçesinde, Şehit Bülent Aydın Karakolu personelini taşıyan askeri aracın devrilmesi sonucu Sözleşmeli Er Ziyar Koparan’ın şehit olduğunu, iki askerimizin ise yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendim.
Aziz şehidimize Cenab-ı Hak’tan rahmet; kıymetli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.
Yaralı askerlerimize Yüce Allah’tan acil şifalar niyaz ediyorum.
Milletimizin başı sağ olsun.”
Yeni Parti Sultangazi Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Mimar İsmail Ekmekci, yayımladığı mesajla şehit ailesinin acısını paylaştığını belirterek yaralı askerlerin bir an önce sağlıklarına kavuşması temennisinde bulundu.
Şehit Sözleşmeli Er Ziyar Koparan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı; yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz.
Milletimizin başı sağ olsun.