İsmail Şatıroğlu’ndan 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, 1 Eylül Dünya Barış Günü mesajında savaşsız, sömürüsüz ve katliamların yaşanmadığı bir dünyada barış ve kardeşlik dileğinde bulundu.
 Tarih: 31-08-2026 23:21:06
 İsmail Şatıroğlu’ndan 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu’ndan 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında savaşsız, sömürüsüz ve katliamların yaşanmadığı bir dünyada barış ve kardeşlik içerisinde yaşama dileğinde bulundu.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Şatıroğlu, mesajında savaşların ve çatışmaların sona erdiği, insanların huzur ve güven içerisinde yaşayabildiği bir dünya temennisini dile getirdi.

Barış ve kardeşliğin önemine dikkat çeken İsmail Şatıroğlu, savaşsız, sömürüsüz ve katliamların yaşanmadığı bir dünya dileğini kamuoyuyla paylaştı.

İsmail Şatıroğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Savaşsız, sömürüsüz, katliamların yaşanmadığı bir dünyada barış içinde kardeşçe yaşamak dileğimle, #1EylülDünyaBarışGünü kutlu olsun.

İsmail Şatıroğlu’ndan Barış ve Kardeşlik Vurgusu

1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yayımlanan mesajda, savaş ve çatışmaların sona ermesi, insanların barış, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşaması temennisi öne çıktı.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, mesajıyla barışın evrensel önemine dikkat çekerken, toplumlar arasında dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Şatıroğlu’nun mesajı, 1 Eylül Dünya Barış Günü vesilesiyle savaşların sona ermesi ve kalıcı barışın sağlanması yönündeki temennileri gündeme taşıdı.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EĞİTİM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI