RAZİ & KAYA Ailesinin Mutlu Günü

RAZİ ve KAYA l aileleri, evlatlarını evlendirerek büyük bir mutluluk yaşadı.
 Tarih: 12-02-2024 19:35:12   Güncelleme: 12-02-2024 22:30:12
RAZİ & KAYA Ailesinin Mutlu Günü

İstanbul’un  tanınmış iş insanlarından Artek metal sahibi Aydın Razi’nin yeğeni Ayhan Razi'nin, oğlu Furkan Razi görkemli bir düğün töreniyle evlendirdi. Furkan Razi ve Ayşe Kaya,Sultangazi Belediyesi Sahra  Düğün  Salonu’ndaki düğün töreniyle dünya evine girdi.

 

Davetlilerle yakından ilgilenen Amca Aydın Razi  ve Baba Ayhan Razi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese tek tek teşekkür etti. Davetliler de aileleri tebrik ederek genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.


Düğün töreninde çiftin nikah şahitliklerini Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İl Başkanı Mehmet Kuğu, Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan, Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Aynur Tatlı yaptı.


Her iki ailenin de Erzurumlu olduğunu ifade eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, “Erzurum benim Anadolu’nun kalesi diye adlandırdığım bir şehir. Erzurum düşmezse Anadolu düşmez. Erzurum ayaktaysa Anadolu ayaktadır. Güzel çiftçimiz Mevlaya emanet olsun diyerek nikahlarını kıydık. Allah başınızı Erzurum gibi aziz eylesin. Allah hanenize bolluk eylesin, hanenizi çocuk sesiyle şenlendirsin” diye konuştu. Gelecek Partililer, Ayşe ve Furkan’ın nikahında buluştu. Genç çiftler mutlu bir geleceğe “evet” dediler.Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu,nikah cüzdanını geline verdi.Düğün töreninde davetliler Kürtçe çalınan müzikler eşliğinde halay çekerek eğlendi. 


Gelecek Partisi'nin Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan da seçim çalışmalarına mutlu bir ara verdilerini belirterek, “Kaya ve Razi ailesinin mutlu günlerinde yanlarında olduk. Ayşe ve Furkan evlatlarımızın nikahına şahitlik ettik. Rabbim; evlatlarımıza hayırlı, mutlu, sağlıklı bir ömür nasip etsin” ifadelerini kullandı.


Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İl Başkanı Mehmet Kuğu, Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan, Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Aynur Tatlı ,İş ,siyaset sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çiftin yakınları, arkadaşları ve aileleri yoğun katılım oldu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI