Mustafa Şen’i Sarıyer Bahçeköy’de Hakk’a uğurladıklarını belirten Süleyman Soylu, merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diledi.
Soylu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Babamın kıymetli dostu, değerli büyüğümüz Mustafa Şen’i (Kasap Mustafa) Sarıyer Bahçeköy’den Hakk’a uğurladık. Merhum Mustafa Şen’e Allah’tan rahmet; başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet, makamını âli eylesin.”
Sarıyer’in Bahçeköy semtinin tanınan ve sevilen isimlerinden olan Mustafa Şen (Kasap Mustafa), dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Mustafa Şen’in vefatı, ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.
Süleyman Soylu’nun taziye mesajı, merhum Mustafa Şen’in ailesi ve sevenleri tarafından da büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Merhum Mustafa Şen’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.