Süleyman Soylu’dan Filenin Sultanları’na Tebrik: Avrupa’nın Zirvesinde Yine Türkiye!

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, 2026 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda İtalya’yı mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olan A Millî Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti.
 Tarih: 07-09-2026 19:06:27
Süleyman Soylu’dan Filenin Sultanları’na Tebrik: Avrupa’nın Zirvesinde Yine Türkiye!

Avrupa’nın Zirvesinde Yine Türkiye!

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, 2026 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atan A Millî Kadın Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

İtalya’yı mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları, elde ettikleri tarihi başarıyla Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.

Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda A Millî Kadın Voleybol Takımı’nı yürekten kutladı.

Soylu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Avrupa’nın zirvesinde yine Türkiye! 2026 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda İtalya’yı mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum.

Azminizle, mücadelenizle ve ay-yıldızlı bayrağımıza yaşattığınız bu büyük gururla milletimizin göğsünü bir kez daha kabarttınız.

Tebrikler #FileninSultanları!”

Filenin Sultanları Türkiye’ye Büyük Gurur Yaşattı

A Millî Kadın Voleybol Takımı, ortaya koyduğu mücadele ve elde ettiği başarıyla bir kez daha Avrupa’nın zirvesine çıktı. Ay-yıldızlı formayı başarıyla temsil eden Filenin Sultanları, milyonlarca vatandaşa büyük bir sevinç ve gurur yaşattı.

Türkiye’nin gururu olan A Millî Kadın Voleybol Takımı’nın başarısı, spor camiası ve vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Resim

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI