Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Çiçek'ten 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı

Sultangazi Belediye Meclis Üyesi ve Sultangazi Siirt Vakfı Başkanı Abdulkadir Çiçek, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletin demokrasiye sahip çıkma iradesinin Türkiye'nin en büyük gücü olduğunu vurguladı.
 Tarih: 10-07-2026 19:41:20
Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Çiçek'ten 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı

Sultangazi Belediye Meclis Üyesi ve Sultangazi Siirt Vakfı Başkanı Abdulkadir Çiçek, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

Abdulkadir Çiçek, 15 Temmuz 2016 gecesinde Türk milletinin birlik, beraberlik ve vatan sevgisiyle gösterdiği kararlı duruşun tarihe altın harflerle yazıldığını belirterek, bu ruhun gelecek nesillere aktarılması gerektiğini ifade etti.

Mesajında millî birlik ve beraberlik vurgusu yapan Çiçek, "15 Temmuz, milletimizin bağımsızlığına, demokrasisine ve millî iradesine sahip çıktığı tarihi bir dönüm noktasıdır. Aziz milletimiz, o gece büyük bir cesaret ve fedakârlık örneği sergileyerek ülkemizin geleceğine sahip çıkmış, birlik ve beraberlik içinde tüm dünyaya örnek olacak bir duruş göstermiştir." ifadelerini kullandı.

Şehitlerin emaneti ve gazilerin fedakârlıklarının daima hatırlanması gerektiğini belirten Çiçek, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü ve millî iradeyi korumanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu dile getirdi.

Abdulkadir Çiçek, mesajını şu sözlerle tamamladı:

"15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle, vatanımızın bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun."

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün, demokrasiye olan bağlılığın ve millî iradenin en güçlü sembollerinden biri olduğunu ifade eden Çiçek, tüm vatandaşların bu anlamlı günü aynı birlik ve dayanışma ruhuyla idrak etmesini temenni etti.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BELEDİYE MECLİS Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI