VALİLİK AÇIKLADI: "RAMAZAN HOCA" OLARAK BİLİNEN RAMAZAN PİŞKİN, BIÇAKLI SALDIRI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

VALİLİK AÇIKLADI: "RAMAZAN HOCA" OLARAK BİLİNEN RAMAZAN PİŞKİN, BIÇAKLI SALDIRI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
 Tarih: 31-01-2024 22:32:45
VALİLİK AÇIKLADI:

Sosyal medyada "Ramazan Hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te işlettiği çay ocağındaki bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği, saldırıya ilişkin; "Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir" açıklamasını yaptı.

Diyarbakır’daki Ulu Cami'de yaptığı konuşmalarla sosyal medyada "Ramazan Hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te işlettiği çay ocağındaki bıçaklı saldırı sonrasında hayatını kaybetti.

İstanbul Valiliği'nden saldırıya ilişkin bu akşam yapılan açıklama şöyle:

"Ramazan Pişkin, 31.01.2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.

Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir."

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI