Aday Adayları Heyecanla Yerel Seçimlere Hazırlanıyor: Şeyh Köyü Muhtar Adayı Durmuş Acar’dan Projeler ve Taahhütler

Zile, Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, belediye ve muhtarlık seçimlerine yönelik aday adaylarının heyecanı doruk noktasına ulaştı.
 Tarih: 09-08-2023 21:24:23   Güncelleme: 09-08-2023 21:45:23
Aday Adayları Heyecanla Yerel Seçimlere Hazırlanıyor: Şeyh Köyü Muhtar Adayı Durmuş Acar’dan Projeler ve Taahhütler

HABERMAX.Zile, Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, belediye ve muhtarlık seçimlerine yönelik aday adaylarının heyecanı doruk noktasına ulaştı. Tokat’ın Zile ilçesine bağlı Şeyh Köyü Muhtarlığı için adaylığını açıklayan, gazeteci kökenli ve birçok sivil toplum kuruluşunda görev almış olan Durmuş Acar, yaklaşık bir yıldır duyurduğu adaylığını basın açıklamasıyla doğruladı. Acar, doğduğu köyü muhtar adayı olarak, köyün ihtiyaçlarını karşılamak ve geliştirmek için projelerini açıkladı.Bir 1 kişi ve ağaç görseli olabilir

Köyün altyapısına dair öncelikli planlarını paylaşan Muhtar Adayı Durmuş Acar, köy yollarının ve su sistemlerinin yenileneceğini, köydeki atıl durumda olan ilk okul, sağlık ocağı ve lojmanların tadilatlarının gerçekleştirileceğini belirtti. Ayrıca, barış, kardeşlik ve huzuru köye getireceğini vurguladı.

Acar, “Yaklaşık 30 yıldır köye hizmet yapılmadığını ve köy yollarının asfaltlanmadığını” ifade ederek, halkın desteğini alması durumunda 3 yıl içerisinde sıraladığı projeleri hayata geçireceğini taahhüt etti. “7/24 çalışma” ilkesiyle halkın tüm sorunlarına çözüm üreteceğini ve halkın kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını belirtti.

Acar, sağlık hizmetlerine de odaklandı. Habermax.net sitesine verdiği demeçte, sağlık bakanlığı işbirliği ile sağlık taramalarını vatandaşların hizmetine sunacağını, ayrıca yaşlı anneler ve babalar için kuaför ve berber hizmetleri getirerek bakımlarını sağlayacaklarını duyurdu.

Köydeki mezarlık yeri eksikliğine de dikkat çeken Durmuş Acar, ilk iş olarak köye uygun bir arazi temin ederek mezarlık yeri oluşturacaklarını belirtti. Aynı zamanda cem evi çevresindeki dere ıslahının yapılacağını ve cenaze yıkama odası oluşturulacağını ifade etti.

Köy halkının ihtiyaçlarına duyarlılığını vurgulayan Acar, siyasi partilerle uyumlu çalışacağını, devlet kurumlarıyla işbirliği içinde köyüne hizmet sunacağını, ayrıca Şeyh Köyü Derneği ve civar köylerle istişarede bulunmak amacıyla köy muhtarları derneği kuracaklarını belirtti.

Projelerini paylaşmanın yanı sıra, köye yerleşerek halkın taleplerini dinleyeceğini sözlerine ekleyen Durmuş Acar, halkın desteği ve güveniyle Şeyh Köyü’nü daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedeflediğini ifade ederek sözlerini noktaladı.Şeyh Köyü Muhtar Adayı Durmuş Acar'dan Vatandaşa Verdiği Sözler: Halka Hizmet, Barış ve Dayanışma Önceliğimiz Olacak
Zile, [Tarih] - Şeyh Köyü Muhtar adayı Durmuş Acar, seçilmesi halinde köy halkına sağlayacağı hizmetler ve taahhütleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Acar, vatandaşla barış, huzur, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerini pekiştirerek başlayacağını belirterek, bu değerleri sağlamlaştırmanın halkın kendilerine olan güvenini artıracağını ifade etti.
Muhtar Acar, "Ben değil, biz" anlayışıyla hareket edeceğini, 65 yaş üstü büyüklerin ihtiyaçlarını karşılayarak hizmetlerini sunacağını vurguladı. Tüm sağlık sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını, dar gelirli ailelerin çocuklarına kırtasiye araç ve gereçlerini temin ederek eğitimlerine destek olacağını söyledi. Kışın soğuk günlerinde ayakları üşütmeyen bot ve kaban temin ederek vatandaşların rahatlığını sağlayacağını ifade etti.
Yaptığı sözlerin altını çizen Muhtar Adayı Acar, "Lütfen bu söylediklerimi herkes not alsın, yapamadığım zaman hesap sorsunlar. Söz veriyorum ki, Allah'ın izniyle köylülerimin emri altında olacağım" dedi. Kavgalardan uzak durarak tüm köylülerini bir araya getirme hedefinde olduğunu belirten Acar, toplumsal hassasiyetleri zedeleme riski taşıyan konulara girmeyeceğini ve herkesi kucaklayacağını söyledi.
Acar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Tayf ayrılığı, ayrımcılık ve sülalecilik gibi meselelerden uzak durarak, köy halkını birleştireceğimizi vurgulamak istiyorum. Bu söylediklerimi basın aracılığıyla tüm köylülere duyurmak istiyorum. Son olarak, size ve sizin güveninize olan inancımı belirtmek istiyorum. Benim için güveninizi kazanmak, en büyük amacım.
Muhtar adaylığının temel taşı olan halka hizmet etme sözüyle konuşmasını tamamlayan Durmuş Acar, seçildiği takdirde halkın beklentilerini karşılayarak, daha yaşanabilir ve bir arada mutlu bir köy yaratma yolunda gayret göstereceğini dile getirerek açıklamalarını sonlandırdı.

Bir 1 kişi, longan ve ağaç görseli olabilirFotoğraf açıklaması yok.Fotoğraf açıklaması yok.Fotoğraf açıklaması yok.Fotoğraf açıklaması yok.Fotoğraf açıklaması yok.Fotoğraf açıklaması yok.Fotoğraf açıklaması yok.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI