Av. Abdurrahman Dursun'dan Yeni Açılan OSES Gurme'ye Hayırlı Olsun .

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun , yeni açılan OSES Gurme'yi ziyaret ederek OSES Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar ile bir araya geldi.
 Tarih: 04-09-2023 22:05:01
Av. Abdurrahman Dursun'dan Yeni Açılan OSES Gurme'ye  Hayırlı Olsun .

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Sektöründe büyük hedeflerle yola çıkan ve ilklere imza atan OSES Çiğköfte Karaköy Necatibey Caddesi’nde açtığı OSES Gurme'yi ziyaret etti.

 Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun işletme sahibi OSES Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar'a bereketli ve bol kazançlı çalışmalar diledi.


OSES Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar '' Sayın Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun  ve İstanbul Vali Yardımcısı Şevket Atlı Yeni İşletmemiz, gözbebeğimiz OSES Gurme de bizleri şereflendirdi. '' ifadelerine yer verdi.


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun “İlçemizin önde gelen iş adamlarından, OSES Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’ı, yeni hayata geçirdikleri OSES Gurme’de ziyaret ettik.Çiğköfte sektörüne yeni bir soluk olan OSES Gurme’den dolayı OSES Grup’u tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum. Karaköy, Beyoğlu .“ ifadelerine yer verdi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI