BALIKÇI KENAN’DAN İMAMOĞLU’NA SERT TEPKİ

BALIKÇI KENAN’DAN İMAMOĞLU’NA SERT TEPKİ
 Tarih: 12-03-2024 18:00:00
BALIKÇI KENAN’DAN İMAMOĞLU’NA SERT TEPKİ


İstanbul’da yarım asırdır balıkçılık yapan ve Türkiye’nin simgesi haline gelen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu olan Balıkçı Kenan Balcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çok sert tepki gösterdi.

Arazimizi elimizden almak istiyorlar diyen Balcı, “Tapumuz var ama ona rağmen gelip bizim arazimizi istiyorlar. Bir kısmını elimizden aldılar. Şimdi de kalan kısmını istiyorlar” dedi.

DEVLETİN VERDİĞİ TAPUYU YOK SAYIYORLAR

Türkiye’nin simgesi haline gelen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert tepki gösterdi. Yerimizi elimizden almaya çalışıyor diyen Balcı, “Önce arazimizin bir kısmını aldılar. Şimdide kalanını almak istiyorlar. 20 yıldır hizmet veren işletmemize Beylikdüzü Belediyesi, Ekrem İmamoğlu’ndan talimat aldığı için ruhsatımızı yenilemiyor. Bizlere burada zulüm uyguluyorlar. Kötülükte sınır tanımıyorlar. Ben 16 milyon İstanbullu’nun belediye başkanıyım diyen Ekrem İmamoğlu. Balıkçı Kenan 16 milyonun dışındamı. Biz politikacı değiliz. Biz yarım asırdır İstanbul’da vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Onlar gelip Türkiye Cumhuriyeti’nin verdiği tapuyu yok etmeye çalışıyor. Arazimizi elimizden almaya çalışıyorlar” ifadesini kullandı

ZULÜMLERİ BİTMEK BİLMİYOR

 

5 yıl önce yeniden söylemiştim diyen Balıkçı Kenan Balcı, “Bizim başımız önünde esnaflığımızı yapıyoruz. Biz tartışamıyoruz. Biz belediyeye karşı koyamıyoruz. 700 m2’lik arazimize gelip kulübe koydular. Zulümleri bitmiyor. Sürekli baskı yapılıyor. Dükkanımızın önünü bataklık haline getirdiler. Yetmedi önümüze tek çektiler. Yetmedi arazimizi elimizden alıp kulübeleri koydular” diye konuştu.
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SAĞLIK Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI