BAŞAKŞEHİR’DE YAZ BİR BAŞKA GÜZEL

BAŞAKŞEHİR’DE YAZ BİR BAŞKA GÜZEL
 Tarih: 09-07-2024 16:55:57
BAŞAKŞEHİR’DE YAZ BİR BAŞKA GÜZEL

Başakşehir’de yaz ayı boyunca birçok etkinlik düzenlenecek. Başakşehir Macera Ormanı’ndan sitelerde düzenlenecek programlara kadar çocuklar ve Başakşehirliler, keyifli bir yaz dönemi geçirecek.

Başakşehir Belediyesi, birbirinden farklı konseptlerle hazırladığı etiklikleriyle yaza damgasını vuracak. Her yaş grubundan Başakşehirlinin kendisini özel hissedeceği birbirinden güzel etkinlikler hazırlandı. Başakşehir Macera Ormanı, Okullarda Çocuk Etkinlikleri, Sitelerde Yaz Akşamları ve Bisikletçi Amca’nın da yer alacağı etkinlikler, yaz boyunca Başakşehirlilerle buluşturulacak.

Çocuklar doyasıya eğlenecek

10 hafta boyunca, hafta içi her gün olmak üzere okullarda çocuklara yönelik birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek. Sahne gösterileri, Başakgiller, mini golf, ip atlama, ahşap oyunlarının da yer aldığı onlarca oyunu gönüllerince oynayacak. Başakşehirli Mobil Festival Alanı’nda ise mobil oyunların da yer aldığı birçok oyunu deneyimleme imkanına sahip olacak. Bisikletçi Amca da yaz boyunca çocukların bisikletlerini tamir edecek.

Başakşehir Macera Ormanı kapılarını açıyor

Başakşehirli çocukların doğada vakit geçirmesi için hazırlanan Başakşehir Macera Ormanı da kapılarını açıyor. Seracılık, canlı langırt, Flyfox, tırmanma duvarı, mobil etkinlik alanı, BAŞAKAY eğitim çadırı, inovasyon çadırı, geri dönüşüm çadırı ve Biz Parkuru’nun da yer aldığı birbirinden güzel ve eğlenceli etkinlikler yer alıyor.

“Sitelerde Yaz Akşamları”

Başakşehir genelindeki sitelerde komşuluk bağlarını güçlendirmek adına Sitelerde Yaz Akşamları etkinlikleri yapılacak. Yaz etkinlikleri kapsamında hafta içi her gün belirlenen bir sitede bir yandan sahne gösterilerine sahne olacak. Başakşehirli kadınlara özel saç cilt analizi, sanatsal faaliyetler ve diyetisyen hizmeti verilecek.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI