Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Parti İçi Denetim ve İzleme Çalışma Programı kapsamında genel merkez tarafından görevlendirilen koordinasyon heyeti ile gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Curoğlu, gün boyu örgütün eski ve yeni kademelerinden birçok üye ile görüşmeler yapıldığını belirtti.
GÜÇLÜ BİR SAKARYA İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Sakarya’dan sorumlu Parti Meclisi üyesi Hikmet Erbilgin, önceki dönem Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal’ın katıldığı heyet ile birlikte çalışmalara başladıklarını vurgulayan Curoğlu, “Yaptığımız bu görüşmeler doğrultusunda, her şey daha güçlü bir Sakarya için gerçekleşiyor. Amacımız, parti içindeki dinamikleri daha etkin hale getirmek ve üye katılımını artırmaktır” ifadelerini kullandı.
PARTİ İÇİ DAYANIŞMA VE BİRLİKTELİK ÖNEMLİ
Oğuz Can Curoğlu, oluşturulmaya çalışılan algılara da değinerek, “Parti içindeki dayanışma ve birlikteliği güçlendirmek adına gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar, aynı zamanda dışarıdaki olumsuz yaklaşımlara karşı da bir duruş sergilemek içindir” şeklinde konuştu.CHP Heyetinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Hikmet Erbilgin, Cumhuriyet Halk Partisi 22. 23. ve 24. Dönemde Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan,Cumhuriyet Halk Partisi 25, 26 ve 27. Dönem İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal Yer Aldı.