BAŞKAN KARTOĞLU ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİYLE ŞAMLAR’DA BULUŞTU

BAŞKAN KARTOĞLU ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİYLE ŞAMLAR’DA BULUŞTU
 Tarih: 09-07-2024 17:03:23
BAŞKAN KARTOĞLU ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİYLE ŞAMLAR’DA BULUŞTU

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan özel güvenlik görevlileriyle bir araya geldi. Şamlar Tabiat Parkı’ndaki piknikte renkli görüntüler yaşandı.

Başakşehir Belediyesi, ilçe sakinlerinin huzur ve güvenliği için görev yapan özel güvenlik personeline yönelik bir etkinlik düzenledi. Şamlar Tabiat Parkı’nda düzenlenen piknikte, belediye bünyesindeki özel güvenlik personeli ve aileleri bir araya geldi. Dördüncüsü düzenlenen buluşmaya Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı.

“7/24 görev başındasınız”

Başakşehir’in huzur köşesi Şamlar Tabiat Parkı’nda mesai arkadaşlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kartoğlu, “Komşularımızın mutluluğu, huzuru ve güvenliği için mesai arkadaşlarım 7/24 anlayışıyla 365 gün görev başında. Emekleriniz, özverili çalışmalarınız ve şehrimize kattığınız değerlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başakşehir’mizin huzuru ve güveni, komşularımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu

Etkinlikte, halat çekme ve langırtın da yer aldığı oyunlar oynandı. Dereceye giren özel güvenlik görevlileri ödüllerini Başkan Kartoğlu’nun elinden aldı. Başakgiller’in de sahne aldığı etkinlikçe çocuklar doyasıya eğlendi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI