CHP Sarıyer'de Mehmet Deniz aday adaylığını açıkladı

CHP Sarıyer’de parti içi önemli görevler bulunan ve ilçe başkanlığı döneminde yerel seçim kazanan Mehmet Deniz, aday adaylığı’nı açıkladı.
 Tarih: 16-12-2023 14:25:41
CHP Sarıyer'de Mehmet Deniz aday adaylığını açıkladı

CHP’de bir dönem Sarıyer İlçe Başkanlığı yapan Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıkladı.

Yerel seçim hazırlıkları siyasi partilerde tüm hızıyla devam ederken CHP Sarıyer’de parti içi önemli görevler bulunan ve ilçe başkanlığı döneminde yerel seçim kazanan Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Başkanlığı için aday adaylığı’nı açıkladı.

Büyükdere’de bulunan ilçe binasında resmi müracaatta bulunan Deniz’i partililer yalnız bırakmadı. Deniz, “Aday adaylık dosyamı teslim ettim. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Aday olmak herkesin doğal olarak hakkıdır. Biz de demokratik hakkımızı kullanarak aday adayı olduk. Partimiz eğer bizi aday gösterirse partimiz için elimizden geldiğince çalışacağız. Partimizin bayrağını yükseklere taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

mehmet-deniz-chp-1

Mehmet Deniz, Aday Adaylığı başvurusundan ardından siyasi çalışmalara hız verirken Sarıyer'i karış karış gezerek vatandaşlar ile bir araya geliyor. 

mehmet-deniz-chp-sariyer

İŞTE MEHMET DENİZ’İN SİYASİ GEÇMİŞİ 

CHP Sarıyer’de1994-1999 ve 1999-2004 bu dönemde(İBB) ve Sarıyer Meclis Üyelikleri görevinde bulunan Deniz, bu dönem de dönemin belediye Başkanı M. Sedat Özsoy’un Meclis 1. Başkan vekilliği görevini yürüttü. Bu sürecin ardından CHP Sarıyer Grup Başkan Vekili ve daha sonrasında 2004 yerel seçimlerinden Gökan Zeybek’in adaylığında kontenjan listesinde yer aldı.  2007 Genel seçimlerinde CHP İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyonunda görev yaptı. 2011 genel seçimlerinde ise CHP İstanbul SKM’de idari amirliği görevinin ardından, genel seçimlere günler kala 1 Mayıs 2011’de Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’na getirildi.

2012’de yapılan ve kıran kırana geçen ilçe kongresinde partinin ilçe başkanı seçildi. 2015’te yapılan ilçe kongresinde tekrar İlçe başkanı seçildi. 2017 yılında ise kendi isteği doğrultusunda aday olmayarak aktif siyaset ara verdi.

Sarıyer Kazım Karabekir Mahallesi’nde ikamet eden Deniz, Evli 2 Çocuk babası. İş hayatında Özel sektörde ise orta ve büyük ölçekli firmalarda önemli görevlerde bulundu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI