Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Topçuoğlu'nun cenazesi toprağa verildi

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Ender Topçuoğlu'nun cenazesi, memleketi Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde defnedildi.
 Tarih: 22-08-2023 15:52:43
Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Topçuoğlu'nun cenazesi toprağa verildi

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Ender Topçuoğlu'nun cenazesi, memleketi Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde defnedildi.

Cenazesi dün Beşiktaş Belediyesi önünde helallik alınmasından sonra defnedilmek üzere memleketi Şebinkarahisar ilçesine getirilen Doğan Ender Topçuoğlu için Tekışık Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Topçuoğlu'nun cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında toprağa verildi.

​​​​​​​Törene, Topçuoğlu'nun yakınlarının yanı sıra MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.Beşiktaş forması tabutun üzerinde serildi.Duygu dolu anların yaşadığı törende, belediye çalışanları, vatandaşlar ve Ender Topçuoğlu’nun yakınları gözyaşlarına hâkim olamadı.

 

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’Değerli dostlar Ender Topçuoğlu’nun çalışma arkadaşları, ailesi, arkadaşları, hayatına dokunduğu herkes… Bugün zor demeyeceğim, zordan daha ötesi, inanması güç, dünden bu yana konduramıyoruz inanmıyoruz hepimiz… Onunla ilgili ne söylesek az kalacak. Kötü haberi aldığımızdan bu yana hayatına dokunduğu herkes binlerce insan aradı ve taziyelerini iletti. Hepsi çalışkanlığından ve insanlığından bahsetti. Bürokrat olması, 33 seneden bu yana hizmet vermesi ve tabii ki Beşiktaş’ın en büyük değerlerinden bir tanesiydi. Hayatına dokunmadığı hiç kimse yok. Sokağına dokunmadığı hiçbir mahallesi yok Ender ağabeyimizin. Benim için de, bir yol arkadaşı bir ağabey, hem bir babaydı. Karar alacağımız zaman bir araya gelir ve istişare ederdik. Bir şeyi söylemem yeterli olacak Ender Ağabey için: Bu kötü olayın olduğu gün sabah 06.30’da Beşiktaş’ın değişik yerlerindeki çalışmaları inceliyordu. Sabah 07.30’da yapılan çalışmalarla ilgili hem fotoğrafları hem de bilgilendirmeleri atmıştı. Beşiktaş aşığı işine aşık, insanına aşık bir ağabeyimiz kaybettik.  Çok üzüntülüyüm, kelimeler anlamsız kalıyor. Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Yaptığı hizmetleri hiç unutmayacağız ve onun adını Beşiktaş’ta nefes aldığımız sürece yaşatacağız. Tüm Beşiktaş’ımızın ve Belediyemizin başı sağ olsun.‘’

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI