Beşiktaş’ta üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek desteği

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Öğrenci’Ye” uygulaması ile ilçedeki üniversite öğrencilerine anlaşmalı restoranlardan ücretsiz yemek imkanı sağlandığını duyurdu. Toplamda 10 bin 300 öğrencinin faydalandığı programın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun desteği ile genişletildiğini belirten Akpolat “Beşiktaş’ta hiçbir üniversiteli kardeşimizi yalnız bırakmamaya devam edeceğiz” dedi.
 Tarih: 22-03-2024 22:52:04
Beşiktaş’ta üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek desteği

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, üniversite öğrencilerine yönelik “Öğrenci’Ye” adlı yemek destek programının detaylarını paylaştı. Beşiktaş’taki üniversite öğrencilerine anlaşmalı restoranlardan ücretsiz yemek sunan uygulama, 10 bin 300 öğrenciyi kapsıyor. Program, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun destekleriyle daha da genişletilerek sürdürülecek.

Akpolat, “Öğrenci’Ye” uygulamasının, Beşiktaş’ta eğitim gören üniversiteli gençlere maddi destek sağlamak ve onların beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirildiğini vurguladı. Program sayesinde, öğrenciler Beşiktaş’taki anlaşmalı restoranlarda yeme ve içme ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabiliyor.

Akpolat, “16 milyon İstanbullunun Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun destekleri ve yeni projelerimiz ile Beşiktaş’ta hiçbir üniversiteli kardeşimizi yalnız bırakmamaya devam edeceğiz” diyerek öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştıracak daha fazla projenin müjdesini verdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI