BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖDÜLLÜ BOWLİNG TURNUVASI

BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖDÜLLÜ BOWLİNG TURNUVASI
 Tarih: 24-05-2024 13:31:24
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖDÜLLÜ BOWLİNG TURNUVASI

 

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün süren ‘Ödüllü Bowling Turnuvası’ sona erdi. Kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride, yüzlerce kişinin katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Gerçekleştirilen müsabakaların ardından dereceye girenlere madalyaları ve kupaları takdim edildi.

 

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Ödüllü Bowling Turnuvası’ sona erdi. İki gün süren ve iki aşamada gerçekleşen turnuvada, ilk gün eleme maçları yapıldı. Eleme gruplarında başarı gösteren yarışmacılar ikinci gün yapılan final müsabakasında karşı karşıya gelerek bowlingteki hünerlerini sergiledi. Kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride yüzlerce kişinin katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne olurken, gerçekleştirilen müsabakaların sonunda dereceye girenlere madalyaları ve kupaları takdim edildi.

 

Katılım gösteren tüm yarışmacılara teşekkür ediyorum”

 

Dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını takdim eden Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Esmer, turnuvanın ödül töreninde yaptığı konuşmasında turnuvaya katkı veren ve centilmence müsabakalar ortaya çıkmasını sağlayan yarışmacılara teşekkür ederek, “İki gün boyunca iki kategoride düzenlemiş olduğumuz yarışmalara katılım gösteren tüm yarışmacılara çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki turnuvada tekrar buluşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Ödüllü turnuvada final müsabakalarının sonunda kadınlar kategorisinde turnuvanın kazanan ismi Filiz Özcan olurken, Ayşe Karaaslan ikinci, Aslın Baharoğlu ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise Mehmet Demiray birinci, Murat Bulut ikinci, İlker Say ise üçüncü oldu.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI