CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Sultangazi'de yaşayan Bayburtlular buluştu

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek,seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden 7/24 sahada vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor.
 Tarih: 25-03-2024 21:47:44
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Sultangazi'de yaşayan Bayburtlular buluştu

Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’yi dolaşan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek,seçimlerin önemine dikkat çekerek Sultangazi'de vatandaşları sandıkta birleşmeye ve ilçelerine sahip çıkmaya çağırdı.

 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek,Twitter’dan yaptığı  paylaşımda''Dün gece Sultangazi Belediye Başkan Adayımız Ferhat Epözdemir ve @Chpsultangazi1 İlçe Başkanımız @Kemal_Avserenn ile birlikte Sultangazi’de sahuru bekleyen  Bayburtlular Derneği üyesi hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Değerli hemşehrilerime konukseverlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum.2019’dan günümüze İstanbul’da uyguladığımız toplumcu ve halkçı belediyeciliğin örneklerini Sultangazi’de de hayata geçirmek için;Sultangazi’de  @FerhatEpozdmr ile kazanacağız! İstanbul’da @ekrem_imamoglu ile kazanacağız!#İşimizGücümüzSultangazi #İşimizGücümüzİstanbul ." ifadelerini kullandı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI