Gelecek Partisi ilk adayı Ramazan Yıldırım, Meclis Üyelik Başvurusunu Yaptı

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Yıldırım, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık Başvurusunu yaptı. Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER - FED) Başkanı Av. Ali Acar, Ramazan Yıldırım'a destek verdi.
 Tarih: 17-12-2023 18:30:47   Güncelleme: 17-12-2023 18:34:47
Gelecek Partisi ilk adayı  Ramazan Yıldırım, Meclis Üyelik Başvurusunu Yaptı

Sultangazi’nin öz evladı, Adıyaman’ın gülü Ramazan Yıldırım, Sultangazi’ye hizmet etmek için kolları sıvadı. Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan’a başvuru dosyasını teslim eden Yıldırım şunları söyledi.

“Sultangazi ilçeme hizmet etmek için, modern ve yaşanılır bir Sultangazi için yola çıktım. Halkımın derdiyle dertlenmek, sevinçlerine ortak olabilmek için meclis üyeliği müracaatımı yapmış bulunuyorum. Koltuk için değil hizmet için yola çıkıyorum” dedi.



Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan şunları söyledi. “ Birlikte yol yürüdüğüm, yol arkadaşım, Ramazan Yıldırım kardeşim en güzelini hak ediyor. Bugün Sultangazi Belediye Meclis Üyelik başvurusunu yapmış oldu. Ben ilçe başkanı olarak Kardeşime çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Yolu da bahtı da açık olsun” dedi.



Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER – FED) Başkanı Av. Ali Acar, şunları söyledi. “ Ramazan Yıldırım bizim Federasyonumuzun üyesidir. Bugüne kadar Sivil Toplum Kuruluşlarında birlikte mücadele ettik. İyi ve kötü anları birlikte yaşadık. Ramazan Yıldırım, dürüst, namuslu ve ahlaklı bir kardeşimizdir. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI