CHP'li Ali Yıldırım Seçim Çalışmalarına Ara Vermiyor

Değişimcilerin Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ali Yıldırım, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.
 Tarih: 21-12-2023 21:11:59
CHP'li Ali Yıldırım Seçim Çalışmalarına Ara Vermiyor

Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ali Yıldırım,,vatandaş, esnaf ve dernek ziyaretlerini aralıksız şekilde gerçekleştirerek Avcılar'ın farklı kesimleriyle buluşuyor.Son olarak, Yeşilkent Cemevi’ni ,Avcılar Merkez Ulu Cami Kültür Sosyal Sanat Eğitim Vakfı (AKSEV) Başkanı İhsan Şahin,Avcılar Firuzköy Cemevi’ni ziyaret etti.


Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ali Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:" 1) Yeşilkent Cemevi’ni ziyaret ettim. Aslan Uzun Başkan ve cemevi ailesiyle Avcılar’ın geleceği için konuştuk, dertleştik, umutlandık. Bana verdikleri destek ve güven için minnettarım.
2) Bugün Avcılar Merkez Ulu Cami Kültür Sosyal Sanat Eğitim Vakfı (AKSEV) Başkanı İhsan Şahin abimiz ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin İbrahimoğlu, Aydın Ayhan ve Hamza Bölükbaşı,nı ziyaret ettim.Sıcak karşılamaları ve AKSEV’in ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı kendilerine yürekten teşekkür ederim.@aksev.avcilar..
3) Avcılar Firuzköy Cemevi’ni ziyaret ettim. Cemevi Yönetimi’nden Yalınyazı köyünden Ali Kaygısuz, Tepecik köyünden Mahmut Ökü, Kurupınar köyünden Murat Coşkun ve Ütük Köyü’nden Cemal Özkaya’nın sıcak karşılaması için teşekkür ederim.Canlarla olan bağımızın ne kadar güçlü olduğunu bu ziyarette bir kez daha hissettim. "ifadelerine yer verdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI