Cumhur Haber'den Erpay İnşaat'a Yeni Ofis Ziyareti

Cumhur Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci Bülent Çavuş, Sultangazi'nin başarılı kentsel dönüşüm firmalarından Erpay İnşaat Group'un yeni hizmet ofisini ziyaret etti.
 Tarih: 09-07-2026 16:43:08   Güncelleme: 09-07-2026 16:48:08
Cumhur Haber'den Erpay İnşaat'a Yeni Ofis Ziyareti

İSTANBUL / SULTANGAZİ – Erpay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er tarafından makamında ağırlanan Bülent Çavuş, yeni ofisin hayırlı olması temennisinde bulunarak şirketin başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Gerçekleşen samimi ziyarette, İstanbul'da hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmaları, güvenli yapılaşma ve Sultangazi'de hayata geçirilen projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Deprem gerçeği doğrultusunda modern ve güvenli yaşam alanları üretmenin önemine dikkat çeken Ali Er, Erpay İnşaat'ın tüm projelerinde güncel deprem yönetmeliğine uygun, kaliteli ve sürdürülebilir yapılar inşa ettiklerini ifade etti.

Ali Er, "Amacımız sadece bina yapmak değil; vatandaşlarımızın güven içerisinde yaşayabileceği modern yaşam alanları oluşturmak. Sultangazi'ye değer katacak projeler üretmeye ve İstanbul'un geleceğine yatırım yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Cumhur Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci Bülent Çavuş ise Erpay İnşaat'ın Sultangazi'de gerçekleştirdiği başarılı projeleri yakından takip ettiklerini belirterek, yeni hizmet ofisinin firma için önemli bir yatırım olduğunu söyledi.

Yeni ve modern konseptiyle hizmet vermeye başlayan Erpay İnşaat Group, müşterilerine daha konforlu ve profesyonel bir ortam sunarken, kentsel dönüşüm ve gayrimenkul alanındaki yatırımlarını da büyütmeyi hedefliyor.

Erpay İnşaat Group

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI