Fransa İstanbul Başkonsolosu Gauvin Başkan Güney’e Tebrik Ziyaretinde Bulundu

Fransa İstanbul Başkonsolosu Gauvin Başkan Güney’e Tebrik Ziyaretinde Bulundu
 Tarih: 24-05-2024 14:53:00
Fransa İstanbul Başkonsolosu Gauvin Başkan Güney’e Tebrik Ziyaretinde Bulundu

Fransa İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Fransa İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin, Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ile bir araya gelerek yeni görevinde başarılar dileyen Başkonsolos Gauvin, yeni dönemde işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Başkan Güney de ziyaretten dolayı Başkonsolos Gauvin’e teşekkür ederek Beyoğlu’nda bulunan başkonsoloslukların çok önemli partnerler olduklarını söyledi.

YENİ DÖNEMDE YAPILABİLECEK İŞBİRLİKLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Hem Fransız, hem de Türk sanatçıların katılımıyla sosyal ve kültürel alanlarda; müzik, eğitim, sinema, tiyatro gibi sanatsal faaliyetlerde ortaklıkların bu doğrultuda değerli olduğunu belirten Başkan Güney, birlikte işbirliktelikleri yapmaya son derece açık olduklarını belirtti.

Tarihsel süreçte iki ülke arasındaki ilişkilerin daima yakın bir şekilde ilerlediğini dile getiren Başkonsolos Gauvin, Tarihi binalar, gençlik merkezleri, üniversitelerle birlikte birçok iş birliğinin yapılabileceğini söyledi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI