İBB KENT ORKESTRASI’NDAN ÜSKÜDARIMIZDA “DÜNYA POP MÜZİĞİNDEN SEÇMELER” KONSERİ

İBB KENT ORKESTRASI’NDAN ÜSKÜDARIMIZDA “DÜNYA POP MÜZİĞİNDEN SEÇMELER” KONSERİ
 Tarih: 24-05-2024 14:13:21
İBB KENT ORKESTRASI’NDAN ÜSKÜDARIMIZDA “DÜNYA POP MÜZİĞİNDEN SEÇMELER” KONSERİ

Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Sinem Dedetaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kent Orkestrası tarafından ilçemizde düzenlenen “Dünya Pop Müziğinden Seçmeler” konserine katıldı.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezimizde gerçekleşen konser Şef Üstüner Büyükgönenç'in yönetiminde gerçekleşti.

1970’li yıllardan 1990’lı yıllara kadar unutulmaz şarkılardan oluşan repertuvarıyla izleyicilere nostaljik anlar yaşatan İBB Kent Orkestrası, Üsküdar’da yıllar sonra ilk kez verdiği konserle dinleyicilerden yoğun ilgi gördü.

Kurulduğu 1989 yılından bu yana, klasik, pop caz, yerli-yabancı pop, müzikal, film ve dünya müziklerinden oluşan geniş yelpazeli repertuvarını seçkin sanatçı kadrosu ile seslendiren İBB Kent Orkestrası, Bağlarbaşı Kültür Merkezimizde verdiği ücretsiz konserde ‘’Don’t Go Yet’’, ‘’Can’t Smile Without You’’, ‘’Arnavut Kaldırımı’’, ‘’Her Yaşın Ayrı Bir Güzelliği Var’’ gibi yerli ve yabancı kült şarkıları seslendirerek dinleyicilere adeta müzik ziyafeti verdi.

Başkanımız Dedetaş, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; şahane bir konser olduğunu belirterek, Üsküdarımızın sanat ve müzikle buluşmaya devam edeceğini ifade etti.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI