Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, İBB aday adayı oldu

CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığı için başvurumu yaptım. Evraklarımı sayın il sekreterine teslim ettim" dedi.
 Tarih: 01-12-2023 22:11:51
Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, İBB aday adayı oldu

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Kerimoğlu başvurusunu CHP İstanbul İl Başkanlığı’na yaptı.
CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusu yaptı.
Kerimoğlu, İstanbul İl Başkanlığı'na gelerek adaylık dosyasını teslim etti. Daha sonra açıklama yapan Kerimoğlu, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığı için başvurumu yaptım. Evraklarımı sayın il sekreterine teslim ettim. İnşallah önümüzdeki dönem yapılacak seçimlerde ben de Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerli örgütünün sesi olmak, değerli örgütümüzün düşüncelerine sözcü olmak CHP'nin İstanbul'daki hizmetlerini artırarak devam ettirmek, İstanbul'a hizmet etmek için adaylık başvurusu yaptım. Partimize, İstanbul'a, ülkemize hayırlı olsun" dedi.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI