Mustafa Sarıgül, robot Sophia’yı tehdit etti: Fişini çekerim senin

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada yayınladığı videoyla robot Sophia’yı konuk alan Oğuzhan Uğur’a tepki gösterdi, Sophia’ya “Fişini çekerim senin” dedi.
 Tarih: 29-08-2023 18:40:01
Mustafa Sarıgül, robot Sophia’yı tehdit etti: Fişini çekerim senin

Oğuzhan Uğur’un kanalı 'Babala TV’de ‘Açık Mikrofon’ programının konuğu ilk insansı robot Sophia oldu. Sophia’nın sorulara verdiği yanıt sosyal medyada gündem olurken çektiği videolarla sık sık gündeme gelen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’den de diyaloglara tepki geldi.

Sarıgül, sosyal medyada yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Oğuzhan Uğur, ne güzel robot Sophia’yı almışsın karşına, o soru soruyor sen de cevaplıyorsun. Robot Sophia, bak ben Erzincanlı Sarıgül’üm fişini çekerim senin.”

Programda robot Sophia’ya "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ne düşündüğü" soruldu. Sophia soruya, "Bu soruyu sana hangi güç sordurdu?" diye yanıt verdi. Daha sonra Sophia’ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesinin gerekip gerekmediği soruldu. Sophia, “Bir yapay zeka olarak siyasi liderlerin görevlerine karar verme yetkim yok ama evet, istifa etmelidir” dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI