SELÇUK BAYRAKTAR’DAN BAŞAKŞEHİRLİ GENÇLERE TAM DESTEK

SELÇUK BAYRAKTAR’DAN BAŞAKŞEHİRLİ GENÇLERE TAM DESTEK
 Tarih: 09-07-2024 17:02:39
SELÇUK BAYRAKTAR’DAN BAŞAKŞEHİRLİ GENÇLERE TAM DESTEK

Başakşehir Belediyesi, eğitim yatırımlarıyla ülkemize örnek oluyor. Milli teknoloji hamlemizin öncülerinden Özdemir Bayraktar’ın isminin yaşatıldığı Özdemir Bayraktar Bilim Kültür ve Yaşam Parkı’nda Deneyap Teknoloji Atölyesi’nin Uygulama Proje Sınavı yapıldı. Sınava BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da katıldı. Bayraktar’a Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da eşlik etti.

Mutluluğun şehri Başakşehir’de, hayat dolu kültür yaşam merkezlerinde her yaş grubundan Başakşehirli eğitim almaya devam ediyor. Türkiye Yüzyılı’nın genç beyinlerinin yetişeceği Özdemir Bayraktar Bilim Kültür ve Yaşam Parkı’nda Deneyap Teknoloji Atölyesi’nin Uygulama Proje Sınavı yapıldı. Sınava çok sayıda genç katıldı. Gençlerin heyecanına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da ortak oldu.

“Gençlerimizi teşvik ediyoruz”

Teknoloji alanında birçok yarışma düzenlediklerini ve gençlerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Kartoğlu, “İnovasyon alanında çocuklarımız ve gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri adına desteklerimizi sürdürüyoruz. Düzenli olarak da yarışmalar yaparak bu alanda teşvik ediyoruz. Gençlerimizin bu alandan faydalanmaları bizleri de mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

“Gençlerimiz yetişecek, ülkemiz gelişecek”

Milli teknoloji hamlesinin çok daha güçlü hale gelmesi adına kalifiyeli gençler yetiştirmeye devam ettiklerini belirten Selçuk Bayraktar, “Gençlerimizle birlikte ben de heyecanlıyım. 2017 de başlayan bu sürecimiz her geçen gün katlanarak devam ediyor. Bu atölyeler sayesinde nice Aziz Sancarlar yetiştireceğiz. Gençlerimiz yetişecek ülkemiz gelişecek. Başakşehir Belediye Başkanımız da böyle güzel bir merkez yapmış. Ona da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Kartoğlu, Bayraktar’a Özdemir Bayraktar Bilim Kültür ve Yaşam herkezi hakkında bilgi verdi. Ardından Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ni de ziyaret ettiler.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI