Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Son Dakika | Vatandaşlar polis barikatını aştı: CHP İstanbul il binasına ulaştılar

İstanbul Valiliği tarafından alınan 3 günlük eylem yasağıyla CHP İstanbul İl Başkanlığı abluka altına alınırken, binlrce polis giriş ve çıkışlara, kurdukları barikatlarla engel olmaya çalışıuyor. Ancak bazı vatandaşlar, barikatı aşarak il binasına ulaştı.
 Tarih: 07-09-2025 22:57:15
Son Dakika | Vatandaşlar polis barikatını aştı: CHP İstanbul il binasına ulaştılar

Mahmeke kararıyla Gürsel Tekin'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'na geçici kayyum atanmasının ardından, yarın İl Başkanlığı'na gelmesi bekleniyor.

Tekin'in il binasına gelmesine saatler kala CHP İstanbul Gençlik Kolları, İstanbul'un 5 ilçesinde 3 gün sürecek olan eylen yasağı kararı aldı.

Karardan kısa bir süre sonra ise CHP İstanbul İl Başkanlığı ve çevresi, binlerce polis tarafından ablukaya alındı. Giriş ve çıkışlar barikatlarla kapatıldı.

VATANDAŞLAR BARİKATLARI AŞTI

CHP İstanbuk İl Başkanı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in toplanma çağrısının adından binlerce yurttaş, il binası önüne gitmek istedi. Ancak polis, bölgede kurduğu barikatlarla girişi engellemeye çalıştı.

Bazı noktada ise vatandaşların kurulan barikatları aşarak il binası önüne ulaşmayı başardığı görüntülendi.

İşte o anlar:

BARİKATLAR ÖNÜNDEKİ KALABALIK ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Öte yandan il binası önüne varmak isteyen yurttaşların barikatlar önündeki kalabalığı her geçen saat artmaya devam ediyor.

Barikatları açmaları için polise çağrıda bulunan vatandaşlar, sloganlar atarak polise tepkisini sürdürüyor.

*****

 

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI