Sultangazi'de CHP'ye Gönül Veren Parti Emekçiler Kahvaltıda Buluştu

Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren parti emekçileri Çınar Kanat Restoran'da organize edilen kahvaltıda bir araya geldi kahvaltı programı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
 Tarih: 26-02-2024 16:01:56   Güncelleme: 26-02-2024 16:03:56
 Sultangazi'de  CHP'ye Gönül Veren Parti Emekçiler Kahvaltıda Buluştu

Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisine  gönül veren parti emekçileri Çınar Kanat Restoran'da organize edilen kahvaltıda bir araya geldi.

Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisine  gönül veren parti emekçileri  tarafında Çınar Kanat Restoran'da düzenlenen kahvaltıya  Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir ,Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve çok sayıda parti emekçileri katıldı.

Yoğun bir katılımın yaşandığı kahvaltıda Konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir, ilçeye yapmayı planladığı projeler ve hedefleri hakkında bilgilerde verdi. Program, katılımcıların yoğun ilgisi muhteşem bir atmosferde devam etti.

İnşaat Mühendisi Bezat Ünal Twitter’dan yaptığı  paylaşımda '' Dünden bugüne bugünden yarına birlik ve dayanışma kahvaltısına katılım sağlayan Sultangazi Cumhuriyet Halk Partimize  gönül veren parti emekçilerine canı gönülden teşekkür ederiz.Bugün bu birliktelik ile Cumhuriyet Halk Partimizi İstanbul’da ve Sultangazi'de iktidara yürüyeceğimizin  inanıyoruz .Bu organizasyonda irade ve emek koyan destek olan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederiz. " ifadelerini kullandı.

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI