BEYLİKDÜZÜ’NDE KARNE SEVİNCİ ŞENLİĞE DÖNÜŞTÜ

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen “Yaza Merhaba Karne Şenliği”, yaz mevsiminin neşesini ve enerjisini çocuklarla buluşturdu. Eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrenciler, yaz tatiline de keyifli bir başlangıç yaptı.
 Tarih: 26-06-2026 19:08:03
BEYLİKDÜZÜ’NDE KARNE SEVİNCİ ŞENLİĞE DÖNÜŞTÜ

Çocuklara ve ailelere yönelik etkinliklerini yıl boyunca sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, “Yaza Merhaba Karne Şenliği” ile eğitim öğretim yılını tamamlayan çocukları ve ailelerini bir araya getirdi. Yaşam Vadisi’nde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, karne sevincini arkadaşlarıyla paylaşırken birbirinden eğlenceli aktivitelerle keyifli vakit geçirdi. Şenlik alanında kurulan şişme oyun alanı, survivor parkuru, slot car ve çeşitli atölye çalışmalarına katılan çocuklar hem eğlendi hem de sunulan ikramlarla günün tadını çıkardı.

 

Şenlikte renkli anlar yaşandı

 

Gün boyu süren programda katılımcılar oyunlar ve çeşitli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şenlikte yaz mevsiminin enerjisi ve coşkusu alana yansırken, çocuklar karne sevincini birlikte kutlama fırsatı buldu. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte aileler de çocuklarının mutluluğuna ortak oldu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI