Beşiktaş – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beşiktaş İlçe Başkanı Mehmet Arslan, ilçe yöneticileri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu tarafından düzenlenen “İktidara Doğru Yönetici Buluşması” programına katıldıklarını duyurdu.
Başkan Arslan, programın parti yöneticilerinin bilgi ve tecrübelerini artırmak, liderlik becerilerini güçlendirmek ve iktidara yürüyüşte stratejik vizyon kazandırmak amacıyla düzenlendiğini belirtti.
Eğitime katkı sunan tüm eğitmenlere teşekkür eden Arslan, özel olarak İlçe Eğitim Sekreterimiz Neslihan Yıldırımhan ve 2. Bölge Koordinatörümüz Kadir Çakır’a emeği ve destekleri için teşekkürlerini iletti.
Program, CHP’nin eğitim odaklı yaklaşımının ve yerel yönetim vizyonunun bir göstergesi olarak öne çıktı.