Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın hakkında, 5 yıl 4 aya kadar hapis ve siyasi yasak istemli iddianame hazırlandı

CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın hakkında, 5 yıl 4 aya kadar hapis ve siyasi yasak istemli iddianame hazırlandı
 Tarih: 11-02-2025 16:43:42
CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın hakkında, 5 yıl 4 aya kadar hapis ve siyasi yasak istemli iddianame hazırlandı

CHP'nin sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımı yeniden paylaştığı için hakkında soruşturma başlatılan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın hakkında iddianame düzenlendi. "Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" ve "terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek" suçlamasıyla hazırlanan iddianamede, Aydın hakkında, 2 yıl 2 aydan, 5 yıl 4 aya kadar hapis cezası ve siyasi yasak istendi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek ile ilgili parti hesabından yapılan bir paylaşımı nedeniyle 20 Ocak'ta soruşturma başlatılmış, Aydın ifade için İstanbul Adliyesi'ne götürülmüştü.

Savcılık, 22 günde iddianameyi tamamladı. "Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" ve "terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek" suçlamasıyla hazırlanan iddianamede, Aydın'ın 2 yıl 2 aydan, 5 yıl 4 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İddianamede, Aydın hakkında, siyasi yasak da içeren Türk Ceza Kanunu’nun "belli hakları kullanmaktan yoksun bırakma" hükümlerini düzenleyen 53. maddesinin de uygulanması talep edildi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI