Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karabat: "Birgün gazetesi yalnız değildir"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karabat: "Birgün gazetesi yalnız değildir"
 Tarih: 09-02-2025 13:46:14
CHP Genel Başkan Yardımcısı Karabat:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, "Birgün Gazetesi Yayın Koordinatörleri Uğur Koç ve Berkant Gültekin ile birgun.net Sorumlu Müdürü Yaşar Gökdemir'in, Sabah gazetesinin zaten yayınladığı bir haber nedeniyle gözaltına alınmaları kabul edilemez. Ne hukuk ne de akıl ve mantıkla izah edilemeyecek bu uygulamalara derhal son verin. Birgün gazetesi yalnız değildir" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Birgün gazetesi Web Yayın Koordinatörleri Uğur Koç, Berkant Gültekin ve Sorumlu Müdürü Yaşar Gökdemir’in gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Karabat, şunları kaydetti:

"AKP iktidarının bağımsız ve özgür haberciliğe olan tahammülsüzlüğü yeni bir eşiğe gelmiştir. Birgün Gazetesi Yayın Koordinatörleri Uğur Koç ve Berkant Gültekin ile birgun.net Sorumlu Müdürü Yaşar Gökdemir'in, Sabah gazetesinin zaten yayınladığı bir haber nedeniyle gözaltına alınmaları kabul edilemez. Ne hukuk ne de akıl ve mantıkla izah edilemeyecek bu uygulamalara derhal son verin. Birgün gazetesi yalnız değildir!"

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI