Karne Şenliği'nin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Eray Karadeniz, Gaziosmanpaşalı çocukların mutluluğunu paylaşmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Gaziosmanpaşalı çocuklarımızın karne sevincini hep birlikte coşkuyla kutluyoruz. Karne Şenliğimizde değerli çocuklarımız ve aileleriyle birlikte keyif dolu bir akşam geçirdik. Evlatlarımızın yüzlerindeki mutluluk bizim için en güzel hediye. Bu güzel programa katılım gösteren tüm komşularımıza gönülden teşekkür ediyorum."
Karadeniz, Karne Şenliği etkinliklerinin ilçenin farklı noktalarında devam edeceğini de belirterek vatandaşları bir sonraki programa davet etti. Şenliğin yeni durağı Sedat Balkanlı Parkı olacak.
Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin çocuklara yönelik düzenlediği Karne Şenliği etkinlikleri; oyun alanları, eğlenceli aktiviteler ve ailelerin yoğun katılımıyla ilçede bayram havası oluştururken, yaz tatiline başlayan çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.