Soylu, Mustafa Destici’nin kıymetli ağabeyi Merhum Halil Nural Destici’nin vefatı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette, Destici ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Süleyman Soylu, merhum Halil Nural Destici’ye Allah’tan rahmet dileyerek şu ifadeleri kullandı:
“Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye, kıymetli ağabeyi Merhum Halil Nural Destici’nin vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundum. Merhuma bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet; başta Sayın Mustafa Destici olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet, makamını âli eylesin.”
Siyasi camiadan birçok ismin de taziye mesajları yayımladığı belirtilirken, merhum Halil Nural Destici için başsağlığı dilekleri devam ediyor.