Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Zübeyde Hanım Mahallesi Danışma Meclisi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Zübeyde Hanım Mahallesi Danışma Meclisi’nde Vatandaşlarla Buluştu
 Tarih: 11-06-2026 23:06:41
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Zübeyde Hanım Mahallesi Danışma Meclisi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti Zübeyde Hanım Mahalle Danışma Meclisi ve Üye Buluşması Programı'na AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı İmdat Kamacı ile birlikte katıldı. Programda mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Dursun, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Toplantıda Zübeyde Hanım Mahallesi'nde gerçekleştirilen hizmetler, devam eden projeler ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar ele alındı. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Dursun, katılımcılarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Program sonrası açıklamada bulunan Başkan Dursun, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olmaya önem verdiklerini belirterek, "Mahallemizi konuştuk, çalışmalarımızı değerlendirdik ve akıllardaki soru işaretlerine cevap verdik. Hep birlikte daha güçlü, daha güzel bir Sultangazi için gayretle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Zübeyde Hanım Mahalle Danışma Meclisi ve Üye Buluşması Programı, yoğun katılım ve karşılıklı istişarelerle tamamlandı.

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI